Koyoknye ngak salah deh, niki tiang arek malang ( AREMA ), sebab ipun persis banget rupane kaleh Yus Yunus penyanyi dangdut kawakan.Ibarat buah niku duren ” dibelah dua ” kumise niku loh !!! seng boten tahan😀

Asmane ipun kang mas arema niki ” Suhari ” saget di panggil mas ” hari “,. ben dinone mas hari niki medamel ingkang Departemen Pertanian Balai Karantina Kalbar Jl.Pelabuhan sami sak kantor kaleh Pak Agus Semarmesem.

Maturnuwun